ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου: Ενημέρωση για τις συνδέσεις με τα δίκτυα ακαθάρτων σε Αγία Πελαγία, Λυγαριά και Μαδέ

Ένα βήμα πριν τη λειτουργία της είναι η Μονάδα Επεξεργασίας Λυμάτων Αγίας Πελαγίας της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Μαλεβιζίου που θα εξυπηρετεί τις περιοχές Αγίας Πελαγίας, Λυγαριάς και Μαδέ. 

Το προηγούμενο διάστημα πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η δοκιμαστική λειτουργία της εγκατάστασης από τη ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου και πλέον η Μονάδα Επεξεργασίας Λυμάτων μπορεί να ξεκινήσει να λειτουργεί και να δέχεται λύματα από τις παραπάνω περιοχές. 

Οι κάτοικοι και επιχειρηματίες που έχουν υποβάλει ή πρόκειται να υποβάλουν αίτηση για σύνδεση τους με τα δίκτυα ακαθάρτων από Αγία Πελαγία, Λυγαριά και Μαδέ παρακαλούνται να επισκεφτούν τα γραφεία της ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου για να ολοκληρώσουν τη διαδικασία. 

Η άδεια σύνδεσης οικιών και επιχειρήσεων με τα δίκτυα ακαθάρτων θα γίνεται μόνο μετά τον έλεγχο από την υπηρεσία αλλά και την καταβολή του τέλους σύνδεσης. 

Τα εστιατόρια και ξενοδοχεία με χώρους εστίασης θα πρέπει να εγκαταστήσουν υποχρεωτικά λιποσυλλέκτες προκειμένου να τους δοθεί άδεια σύνδεσης με το δίκτυο ακαθάρτων. 

Η ΔΕΥΑ Μαλεβιζίου εφιστά την προσοχή στους κατοίκους και στους επισκέπτες των παραπάνω περιοχών ώστε να απορρίπτουν στα δίκτυα ακαθάρτων αντικείμενα που μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στα δίκτυα και στην εγκατάσταση(χαρτιά, υφάσματα, πλαστικά κλπ). 

Η ορθή λειτουργία των δικτύων μας αφορά όλους και πρέπει με κάθε τρόπο να τα προστατεύουμε, προκειμένου αυτό το έργο πνοής να προσφέρει στους δημότες και τους επισκέπτες της περιοχής.  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί